Google+
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr
Tel: 06 20 961 7889 | E-mail: info@artproof.hu

Rólunk

 

 Az Art- Proof Kft. az 1991.-ben alakult Szféra-tect Ipari és Szolgáltató Kft.-ből jött létre.

 Cégünk megalakulása óta épületszigeteléssel foglalkozik, ezen belül is a legfontosabb területeivel a lapos tető hő- és csapadékvíz elleni szigetelésével, talajban lévő szerkezetek hő-és víz elleni,-  ill. üzemi víz elleni szigetelésével, továbbá az ezekhez kapcsolódó munkák szakszerű kivitelezésével. Vállaljuk új beruházásokon, újonnan épülő-, valamint már meglévő épületek, csarnokok komplett szigetelési munkáját, javítását, és karbantartását. A soroltakon túl tavak, víztározók, medencék bélelését is vállaljuk.

 Társaságunk nagy gyakorlattal és sok éves tapasztalattal rendelkezik a korszerű bitumenes, műanyag, és a gumi alapú technológiák terén, de továbbá foglalkozunk még kenhető (bevonat) szigetelési technológiákkal is. Az általunk beépített anyagok mindegyike rendelkezik Minőségi Bizonyítvánnyal.

Igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 Cégünk számára fontos a megbízhatóság, a profi kivitelezés és lebonyolítás, a korunknak megfelelő anyagok használata, és mindezek gazdaságossá tétele. Már megkeresésünkkor ingyenes biztosítjuk Önnek a felmérést, állapotmérést és az árajánlat készítést. Ajánlatunk általában egyszerre több verziót is tartalmaz mind az anyagi mind a minőségi elvárások miatt az Ön érdekeit szolgálva. Megrendelőink elégedettséget tartjuk szem előtt, amit igazol a több ezer eddig elkészített munka, referencia munka és a szakmai díjjak.

Cégünk próbál hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarországon is egyre többen megismerjék és igényeljék az Európai Unióban követendő gyakorlattá vált növényzettel telepített lapostető-szigetelési eljárásokat, és ezen speciális szakterület magas szintű fejlesztését és elősegítését hivatott szolgálni.

 

Vállalkozási felelősségbiztosítással rendelkezünk.

 

 

Tisztelettel:

 

Art Proof | 2131 Göd Szálender Dűlő 076/4 | 06 20 961 7889 | info@artproof.hu

Terasz.lap.hu | Zoldteto.lap.hu | Szigeteles.lap.hu | Hőszigetelés-Wikipédia